חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חלב שיבולת שועל

תחליף נהדר לחלב, בריא מזין ועשיר, והכי חשוב- נטול כל סיבים של שיבולת שועל

בגלל הסינון! אז למה אתם מחכים? ההכנה קלה ופשוטה.

רכיבים:

כוס שיבולת שועל או קוואקר מהיר הכנה

4 כוסות מים

2 תמרים

קורט מלח- חשוב לחידוד הטעמים! אל תוותרו עליו

ההכנה:

להשרות את שיבולת השועל והתמרים יחד עם המים בבלנדר או קערה לפחות ל 10 דקות

להוסיף את המלח ולטחון הייטב (אפשר בבלנדר מקל גם)

מסננים על ידי מסננת צפופה ולקבל חלב סמיך יותר, סוחטים את השאריות.

מומלץ לשמור בתוך בקבוק זכוכית.

נשמר במקרר ל 5 ימים, יש לנער לפני השימוש כי ישנם משקעים. נסו להוסיף את החלב לקפה שלכם ותופתעו! ואל תשכחו שהקפה הזה פרווה!

לבריאות!

*המידע המופיע באתר הוא מידע כללי בלבד. אין לראות בו ייעוץ רפואי כלשהו או המלצה לטיפול, ואינו מהווה תחליף לחוות דעת מקצועית או לטיפול רופא מוסמך. באם הנך חולה, אנו ממליצים על פניה לרופא מוסמך לצורך קבלת אבחנה וייעוץ. 

מאמרים נוספים:

הצטרפו לרשימת התפוצה של עמותת עזרי מעם!

כל החדשות, כל האירועים, כל העדכונים!